karate mindenkinek

A 2023/2024-as tanévben 3 újbudai helyszínen tartunk karate edzéseket. Folyamatosan várjuk a mozogni vágyó gyerekeket és felnőtteket. Edzéseinkhez év közben is lehet csatlakozni.

A csoportokat életkor és tudásszint szerint osztjuk. Amennyiben nem tudod eldönteni, hogy melyik edzés lenne a megfelelő neked vagy gyermekednek, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk.

Mindenki számára elérhető az ingyenes próba edzés, ahol személyes tapasztalatok alapján tudtok dönteni.

Újbudán 3 helyszínen

Karate edzéseinket a XI. kerületben 3 különböző helyszínen tartjuk

  • Albertfalvi Don Bosco Katolikus Általános iskola, 1116 Budapest, Albertfalva u. 9.
  • Domokos Pál Péter Általános Iskola, 1119 Budapest, Sopron út 50.
  • Központi edzőterem, 1116 Budapest, Hauszmann Alajos utca 5.
Papp Miklós karate edző

A versenyzés mellett elég hamar elkezdtem segédedzőként gyerekkel foglalkozni. Ez inspirált, hogy 2006-ban megalapítsam saját karate klubomat, a Koroibosz Rekreációs és Sport Egyesületet. Jelenleg közel 100 gyereknek és felnőtnek tartok karate edzéseket több helyszínen is Újbudán, a központi edzőtermünkön kívül még két XI. kerületi általános iskolában vannak délutáni karate foglalkozások kisiskolások számára. Tanítványaim különböző korcsoportban, saját tudásuknak megfelelő szinten sportolhatnak, ezzel biztosítva a folyamatos fejlődésüket. Akik nem versenyeznek, heti két alkalommal edzenek. Ők a sport szeretetéért és a mozgásért lejáró fiatalok, akik számára a sikeres évvégi övvizsga jelenti a felkészülést. A karate jobbá teszi a mindennapi életüket, fenntartja az egészségüket és remekül támogatja az iskolai teljesítményüket.

Versenyzőink heti 3-5 edzéssel készülnek a versenyekre, a karate technikai felkészülésen túl erőnléti edzéssel is támogatjuk a felkészülésüket. Fontosnak tartjuk az eredményeket, de még fontosabbnak a fejlődést, a verseny karriert, ami nem egy állandó felfele ívelő görbe, de egy egyre magasabbra tartó ív.

A rendszeres edzések mellett kiemelten figyelek a csapatépítésre. Bentlakásos és napközis táborokat, közös programokat, kirándulásokat szervezünk a gyerekeknek. A közös edzések, játékok, élmények szintén elősegítik a gyerekek fejlődését. Büszke vagyok az elmúlt 25 évben a tanítványaimmal elért rengetek hazai és nemzetközi eredményre, amikkel előrébb vihettük a magyar karatét.

Elsőszámú célomnak tartom az utánpótlás kinevelését, színvonalas, eredményes edzését, versenyeztetését, valamint a magyar karate sportág folyamatos fejlesztését.

rólunk mondták

Mindennapok és kitüntetett pillanatok

a mi karaténk világa